Αρχική / ΝΕΑ / ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ !

ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ !

Αναφερόμενος στις επαφές που είχε με Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς επενδυτές που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά και γενικότερα για να επενδύσουν στην Ελλάδα, ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε: «Αυτό που μπορεί να πει κάποιος είναι ότι θετικότερα δεν θα μπορούσε να είναι. Κι αν το συγκρίνουμε με το παρελθόν, η διαφορά είναι τεράστια». Πρόσθεσε δε ότι «το θετικό αυτό κλίμα, που οφείλεται βεβαίως στα εξαιρετικά οικονομικά στοιχεία, τα οποία παρακολουθούν σε λεπτομέρειες όλοι οι επενδυτές, δίνουν αυτό τον τόνο αισιοδοξίας».

 

Ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε, επίσης, ότι «από την πλευρά μας, δώσαμε εκείνο το στοιχείο που χρειαζόταν προς αυτούς, που λέγεται: αξιοπιστία υλοποίησης των επενδύσεων από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να προωθηθούν το συντομότερο δυνατόν».

………..

«η σκληρή δουλειά και αυτός ο αγώνας, επιτέλους, αρχίζει να αποδίδει καρπούς και να παραγάγει απτά αποτελέσματα ευρύτερα. Η τάση αλλάζει και οι προοπτικές ανάπτυξης αναδύονται πια για την Ελλάδα, που αξιοποιώντας τις θα μπορέσει να βγει από την κρίση. 

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βασίζεται στη βελτίωση των οικονομικων στοιχείων που εμφανίζει η κυβέρνηση τα τελευταία έτη και κάνει αυτές τις δηλώσεις.
    Προφανώς ξεχνάει να αναφέρει πως κάθε χρόνο εξαγγέλει από ένα μέτρο,δημιουργώντας κλίμα αποσταθεροποίησης,φόβου και ΠΑΝΙΚΟΥ.
    Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι πως όποιος μικροεπενδυτής ασχολήθηκε με φωτοβολταικά να καταριέται την ώρα και τη στιγμή.Οι ξένοι επενδυτές που σκόπευαν να κάνουν επενδύσεις στη χώρα έχουν αποσύρει τα κεφάλαια τους και κάθε μεγάλη επένδυση παγώνει προτού υλοποιηθεί λόγο γραφειοκρατίας και νόμων που αντικρούει ο ένας τον άλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.