Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Η ΒΟΛΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΨΙΜΟΤΗΤΑ

Η ΒΟΛΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΨΙΜΟΤΗΤΑ

H ΒΟΛΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ προσέφυγε ενώπιον του ΣΤΕ εναντίον του Μέτρου της Διακοψιμότητας (Μ.Τ.Α.Ε.) .

Ο όμιλος εταιρειών της ΒΟΛΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, στα πλαίσια της ανατροπής των κανόνων Εύρυθμης Επιχειρηματικής Λειτουργίας , των κανόνων Ισονομίας και Υγιούς Ανταγωνισμού που ανατρέπουν τις Αρχές της Ισότητας και Αναλογικότητας , κατέθεσε εχθές μέσω της συνδεδεμένης εταιρείας της, Ενεργειακή Σέσκλου Μαγνησίας Α.Ε., δια του Νομικού Γραφείου PFG – Θ. Πανάγος – Ν. Γκουζούλης & Συνεργάτες , Αίτηση Ακύρωσης κατά της κανονιστικής Πράξης του Υπουργού Περιβάλλοντος αναφορικά με τη Διακοψιμότητα (ήτοι κατά του Μεταβατικού Τέλους Ασφάλειας Εφοδιασμού).
Η προσβολή της Υπουργικής Απόφασης συνοπτικά στηρίζεται στο ότι αυτή αντίκειται στις διατάξεις του άρθρου 78 του Συντάγματος , πάσχει επαρκούς αιτιολογίας , παραβιάζει τις διατάξεις της εξουσιοδοτικής διάταξης αναφορικά με την εφαρμογή των θεσπισθέντων κριτηρίων και είναι αντίθετη προς τις αρχές της Ισότητας και της Αναλογικότητας .
Ευχόμαστε καλή και Γρήγορη Επιτυχία .

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.