Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΡΑΕ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΡΑΕ

Αγαπητοί  Συνάδερφοι ,
Σύμφωνα  με  το  άρθρο   54  παράγραφος   9  του  4851/2022  και  οι κάτοχοι  υφιστάμενων  Φωτοβολταϊκών Σταθμών (  και των άλλων τεχνολογιών ΑΠΕ)  ανεξαρτήτως ισχύος  αναρτούν  τα  πολύγωνα  των  σταθμών  τους   στη  σχετική  πλατφόρμα  της  ΡΑΕ   η   οποία  άρχισε να λειτουργεί  από  τις  18-10-2022 .
Στη συνέχεια η ΡΑΕ υποχρεούται να εκδώσει   «βεβαίωση  πολυγώνου» η οποία    στέλνεται  στο  ΔΑΠΕΕΠ    για  όσους  πληρώνονται  από  το ΔΑΠΕΕΠ  ή  στο  ΔΕΔΔΗΕ  για όσους  πληρώνονται  από το ΔΕΔΔΗΕ ( νησιωτικά  πάρκα ) .
Η προθεσμία υποβολής και έκδοσης της βεβαίωσης λήγει στις  30-11-22  και  σε  περίπτωση  μη    προσκόμισης  της  αντίστοιχης  βεβαίωσης στον εκάστοτε αρμόδιο φορέα (ΔΑΠΕΕΠ-ΔΕΔΔΗΕ)  προβλέπεται  αναστολή πληρωμής για τις παραγωγές μας .
Θεωρούμε  ότι  η  προθεσμία  είναι  απαράδεκτα  ασφυκτική  και  η  ΠΟΣΠΗΕΦ  έχει ήδη  ζητήσει  παράταση για  την οποία  θα  διεκδικήσουμε  να  μας δοθεί .
Ωστόσο   καλό  είναι  να  μεριμνήσουμε  για την έγκαιρη υποβολή του πολυγώνου συνεργαζόμενοι ενδεχομένως και με κάποιους εξειδικευμένους  τοπογράφους-μηχανικούς που γνωρίζουν τη διαδικασία .
Στο  σύνδεσμο     που  συμπεριλαμβάνεται  στο  ηλεκτρονικό  αυτό  μήνυμα θα  βρείτε  αναλυτικό οδηγό υποβολής .

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.