Αρχική / ΝΕΑ / ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ . ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ . ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

.

 
 
Ποια ονόματα παίζουν στον ενδεχόμενο ανασχηματισμό
 
Καθοριστικός παράγοντας στις αποφάσεις θα είναι οι εξελίξεις στην οικονομία, η συμφωνία με την τρόικα και η εκταμίευση της δόσης
 
Τα πρόσωπα και ο η χρονική στιγμή που θα γίνει ο ανασχηματισμόςπροβληματίζουν έντονα το Μαξίμου, ακόμα και τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο οποίος επιθυμεί αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», καθοριστικός παράγοντας στις αποφάσεις θα είναι οι εξελίξεις στην οικονομία, η συμφωνία με την τρόικα και η εκταμίευση της δόσης.
 
Η πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι το κλειδί με το οποίο θα «ξεκλειδώσει» ο ανασχηματισμός. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Γιάννης Στουρνάρας θα πάρει τη θέση του Γιώργου Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδας, καθώς η θητεία του ολοκληρώνεται τον Μάιο.
 
 
Αν γίνει ανασχηματισμός στην κυβέρνηση, τον κ. Στουρνάρα είναι πιθανό να αντικαταστήσει ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στο υπουργείο Οικονομικών. Σε αυτή την περίπτωση αναπληρωτής του θα είναι ο συνεργάτης του Χρύσανθος Λαζαρίδης.
 
Εκτός από τον πρωθυπουργό, δύο υπουργικά ονόματα ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα: του Νίκου Δένδια, που έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως επιθυμεί να φύγει από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και «εσωτερική αναβάθμιση» στον ανασχηματισμό στην κυβέρνηση με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα.
 
Ήδη είναι κενή υπουργική θέση, αυτή του Σταύρου Καλαφάτη που είναι υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, όποτε κι αν γίνει ο ανασχηματισμός, στην κυβέρνηση φαίνεται να επιστρέφουν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μάκης Βορίδης.
 
Αναδημοσίευση  απο το VORIA.gr .
————————————————————————————————————————————–
Aπο εδώ  και κάτω  ο Συντάκτης  της ΠΟΣΠΗΕΦ .
 
Αξιότιμε  Κυριε  Πρωθυπουργέ  ,
 
 Σκέφτεστε  να κάνετε  Ανασχηματισμό  . Αφού  υποχρεωτικά  θα γίνουν  αλλαγές    στο  ΥΠΕΚΑ  λόγω  ΚΑΛΑΦΑΤΗ , δε  σκέφτεστε  να  αλλάξετε  και  τον Κύριο   στο  ΥΠΕΚΑ  που  εκθέτει  την  Κυβέρνηση  .   Τον κύριο που   βαζει  βόμβες  στα θεμέλια  του  Πολιτεύματος  του  Συντάγματος  και των  Νόμων  ζητώντας  να  μην  εφαρμόζονται   οι Νόμοι  πάνω  στις  οποίες  στηρίζονται  οι  Συμβάσεις  των  Παραγωγών  .
Τον  Κύριο που εκθέτει  την  Κυβέρνηση  Συνεχίζοντας  να  Υπογράφει  Νέες  Συμβάσεις   μέχρι και σήμερα  ( 1/3/2014 )  που  επιβαρύνουν  τον Ειδικό Λογαριασμό   ΑΠΕ ενώ  βγαίνει και λέει  συνεχώς  ότι  ο  Ειδικός Λογαριασμός  έχει  Ελλείματα  και πρεπει  να  κουρευτούν οι Υφιστάμενες  Συμβάσεις .
 
Κυριε  Πρωθυπουργέ   ,
 
Αν  δεν  το κάνετε  και  εξακολουθείτε  να  τον  έχετε  Υφυπουργό  τότε  σημαίνει  ότι   αποδέχεστε  την Πολιτική  του .
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.