Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ .

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ .

Την  Τρίτη  14  Φεβρουαρίου   και  ώρα   13.00  πραγματοποιήθηκε  κινητοποίηση  Διαμαρτυρίας  που οργανώθηκε από  τους  Συλλόγους Π.Σ.Α.Φ. και Σ.Π.Ε.Φ.  μπροστά  στο  ΥΠΕΝ.

 Η    Ομοσπονδία  μας  όπως  και   ο  Ε.Σ.Α.Φ.   και  η  Ε.Π.Η.Ε . συναποφάσισαν  να  μην   συμμετέχουν θεσμικά από  τη Στιγμή  που  οι σύλλογοι Διοργανωτές δεν συζήτησαν με κανέναν, δείχνοντας ότι δεν θέλουν να είμαστε όλοι μαζί.

 Στην Διαμαρτυρία συμμετείχαν   μέλη  της  Διοίκησης   της  Ομοσπονδίας  μας   της  Διοίκησης  του Σ.Π.Η.Ε.Φ.  Θεσσαλονίκης  και της  Διοίκησης  της  Ε.Π.Η.Ε .

Η  καθυστέρηση  των  πληρωμών   των  παραγωγών  είναι   εξοντωτική  για  όλους  μας   Όπως  και  η διακοψιμότητα.

 Ο  σκοπός όμως   μιας  δυναμικής  κινητοποίησης  είναι  να  δείξει   απόγνωση  μέσα  από  τη μαζικότητα  και καμία  φορά και καταλήψεις  δρόμων  και  περικύκλωση  του Υπουργείου .

Αυτό  σε  καμία  περίπτωση  δε  μπορούσε   να  γίνει  χωρίς να είμαστε όλοι μαζί. 

  Τα   200 -300 περίπου  άτομα  που  μαζεύτηκαν  προχθές  σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλη πίεση .

 Αυτό θα έπρεπε να γίνει με μεγάλη  οργάνωση,  με  συμμετοχή όλων των συλλόγων, όπως  η  μεγαλειώδη  συγκέντρωση  που  οργανώθηκε  στα  τέλη  Μαρτίου του  2014, μπροστά  στο  ΥΠΕΝ    .

 Η  Ομοσπονδία  μας,   αλλά  και  άλλοι  σύλλογοι   φωτοβολταϊκών  όταν  αναλαμβάνουν  πρωτοβουλία  για   ένα  θέμα  που αφορά   όλους  τους  Παραγωγούς  πάντοτε   στέλνουν  πρόσκληση γραπτή, ενημερώνουν    τηλεφωνικά   όλους  τους υφιστάμενους   συλλόγους   και  τα  Προεδρεία  τους ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή . 

Αυτό  έγινε  το  2015 για  το θέμα  της  Διακοψιμότητας,  αυτό έγινε  τον Απρίλιο του 2016 όταν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά  Πανελλαδική σύσκεψη των συλλόγων των φ/β, για  το  θέμα  της  αντιμετώπισης του εκρηκτικά διογκούμενου  ελλείμματος  του  Ειδικού  Λογαριασμού . 

 Πιστεύουμε  ότι  αυτό  απαιτεί  η  κοινή   λογική,  αν  θέλεις  να  έχεις  το  καλύτερο  δυνατό αποτέλεσμα, είναι η  συμμετοχή  όλων   των  Συλλόγων,  μικρών και μεγάλων, καθώς από αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς.

 Στο  Δελτίο  τύπου    της  11/2/2017  δηλώσαμε   ότι : « Η Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ., η Ε.Π.Η.Ε. και ο Ε.Σ.Α.Φ. οι οποίοι, παραδόξως, δεν κλήθηκαν από τους διοργανωτές να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είναι αυτονόητο ότι δεν θα συμμετέχουν συλλογικά. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείει την συμμετοχή μελών μας στην συγκεκριμένη συγκέντρωση….»

 Στις   14  Φεβρουαρίου  ώρα  9.30  το   afo.gr   γράφει  : ..

 Η αναφορά των συλλόγων   εννοεί  το  ανωτέρω  που  δημοσιεύτηκε και στο energypress ) , είναι αληθινή, πλην ενός σημείου: Της λέξης: «παραδόξως».

Δηλαδή: Στις 17/1 (σχεδόν ένα μήνα πριν), μετά από Διοικητικό Συμβούλιο (δες εδώ) που έγινε στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε η μετάβαση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΝ για τις 14/2 (για σήμερα δηλαδή). Γράφαμε σχετικά στο afo.gr στις 17 Ιανουαρίου:

 Αποφασίστηκε  να  γίνει  κινητοποίηση  διαμαρτυρίας  στην  Αθήνα   με  αιτία  την μη  πληρωμή 

 των  παραγωγών  ΑΠΕ  καθω΄ς   και  την  επιβολή  του  « τέλους  διακοψιμότητας  » στις  14 Φεβρουαρίου   2017

 Έκτοτε, από τις 17/1 μέχρι και σήμερα, ο Π.Σ.Α.Φ. δεν απέστειλε καμία πρόσκληση.

Το σημαντικότερο είναι, ότι από τις 11/3/2013 μέχρι και σήμερα, ουδέποτε απέστειλε 

πρόσκληση σε άλλους συλλόγους για συμμετοχή, άρα το «παραδόξως» δεν αφορά την πάγια πρακτική του Συνδέσμου.

 

 Εδώ θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα  λεξικά της Νεοελληνικής

 γλώσσας,  τη λέξη « Παράδοξο » την επεξηγούν ως γενικά κάτι που αντιβαίνει  

στην Κοινή  Λογική  και όχι σαν κάτι που δεν κάνουν στον ….. Π.Σ.Α.Φ .  

 

Προφανώς   κάποια  αν όχι όλα  που  γράφουν ή κάνουν   στον Π.Σ.Α.Φ.  δεν  έχουν  καλή  σχέση 

 με  την  Κοινή  Λογική .

   Συνάδελφοι του Π.Σ.Α.Φ.   το να γράφεις   και να καυχιέσαι ότι … << από τις 11/3/2013   μέχρι και σήμερα ουδέποτε απέστειλε ο Π.Σ.Α.Φ. πρόσκληση   σε άλλους Συλλόγους είναι ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ . >>

 Εμείς  στην  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ   καυχιόμαστε  γιατί  πάντα προσκαλέσαμε  και  τους  άλλους  Συλλόγους  και  συμμετέχουμε  πάντοτε  σε  Πρωτοβουλίες   άλλων  που  μας  καλούνε .

 Τα  συμφέροντα  που  αντιπαλεύουμε  στην ενέργεια  είναι  τεράστια   .  Ακόμα  και αν  όλοι  οι  Παραγωγοί  είμαστε  ενωμένοι ο αγώνας είναι δύσκολος. Πόσο  μάλλον  όταν  είμαστε  διασπασμένοι  .

 Συνεχίζοντας  στο  afo.gr   της  14-2  ώρα  9.30   γράφουν :

.« Η συνύπαρξη με τον Σ.Π.Ε.Φ., στη συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και σε άλλα θέματα που προηγήθηκαν αλλά και θα ακολουθήσουν, είναι το αποτέλεσμα τριών ετών ειλικρινούς διαλόγου, με ξεκάθαρο ορίζοντα περί των προοπτικών.  »

 Από τα παραπάνω γραφόμενα ο αναγνώστης συμπεραίνει ότι λίγους μήνες πριν το κούρεμα των τιμών (ν. 4254) υπήρξε …ειλικρινής διάλογος μεταξύ των 2 συλλόγων!

Δεν  μπορεί  να  τους διαφεύγει  ότι …μέσα  στα  έτη των  3 ετών ειλικρινούς  Διαλόγου  ήταν και  οι προτάσεις  του κυρίου Λουμάκη, νυν  προέδρου  του ΣΠΕΦ  ,για  περικοπή   μέχρι  60 % στις  τιμές  των  πάρκων   του  2013 χωρίς  να γίνεται  εξαίρεση  και των Αγροτικών  . Αλήθεια  ο  ξεκάθαρος  ορίζοντας   περί των προοπτικών  έχει   και  τέτοια  ενδεχόμενα;

  Η συνύπαρξη με άλλους συλλόγους για την Διακοψιμότητα και το έλλειμμα του ΕΛΑΠΕ μάλλον για τον συντάκτη του άρθρου δεν ήταν ειλικρινής!!

Δηλαδή όταν το afo εκθείαζε συστηματικά όλο το καλοκαίρι κάποιους δεν ήταν ειλικρινής….. !!

Και  συνεχίζει το   afo.gr :

 « Η αποδοχή της συγκεκριμένης συνύπαρξης από τους παραγωγούς, «μετριέται» αυτή την ώρα στο Υπουργείο Ενέργειας και το …άθροισμα, θα είναι άκρως εντυπωσιακό.   »

 Τα  εντυπωσιακά  αποτελέσματα   ήταν   200 -300 παραγωγοί  μεταξύ  των  οποίων   και μέλη  άλλων συλλόγων  και ανεξάρτητοι  παραγωγοί   .  

 Από  τα  πολυδιαφημιζόμενα   8  λεωφορεία  την  ώρα  της διαμαρτυρίας   μετρήσαμε  ότι σταμάτησαν  μπροστά  στο  χώρο   2  από κάποιο  από  τα οποία   βγήκαν   18  άτομα .

 Ο  Πρόεδρος  του Π.Σ.Α.Φ. κύριος  Σπανούλης προσπάθησε  κάπως να  τα καλύψει λέγοντας ότι  τα  8 πούλμαν και  οι 800  αγρότες  ήταν  και στο Συλλαλητήριο των Φωτοβολταϊκών και στο Συλλαλητήριο των   Αγροτών  για  το Ασφαλιστικό !!

Στο   afo.gr   όμως  είναι Ασυγκράτητοι .   Στις   15-2-2017   γράφουν :

800   ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ  –

                 ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ .

 Μπερδεύτηκαν  

 Μάλλον  θα  εννοούσαν  την  Πληρωμή των  κατοσταριών  του Ιουνίου.

Η  Προσπάθεια  τους  να δείξουν  την   εκδήλωση   Πετυχημένη  δεν  έχει  τέλος .  

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ   ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ στις 15-2   ;

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ   ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ ΣΤΙΣ   16-2 ;

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ   ΑΓΡΟΤΕΣ   ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ στις 17-2 ;

Και δεν  μπορούν   να  ισχυριστούν ότι  τους  κορόιδεψε  ο  Υπουργός  που  τους 

 είπε ότι   μέσα  στις  επόμενες  ώρες  θα  εξοφληθούν  τα  κατοστάρια .  

Ο λόγος;

Τα  στελέχη  του Π.Σ.Α.Φ. όπως  και όλων των Συλλόγων  αντλούν  μεγάλο μέρος των πληροφοριών  τους από τον Λ.ΑΓ.Η.Ε . Στον Λ.ΑΓ.Η.Ε.   μέχρι  και σήμερα  δεν  είχαν και δεν  έχουν  καμία  πληροφόρηση για χρήματα που θα έρθουν από  τη Δ.Ε.Η .

Όταν λέγανε λοιπόν ότι θα πληρωθούμε γνωρίζανε ότι ήταν ψέματα. Το afo.gr   δεν έδωσε ψεύτικες πληροφορίες σε μας , έδωσε   ψεύτικες πληροφορίες στα μέλη του !!!!!

Κατανοούμε την ανάγκη  των οργανωτών  συλλόγων  να δείξουν   πληρωμές   ως  αποτέλεσμα  της  ενέργειας  τους αλλά  να διαδίδουν αστήρικτες διαδόσεις στους  παραγωγούς, να τάζουν πληρωμές,  απλά και  μόνο  για να δείξουν την επιτυχία της κινητοποίησης τους, ενώ ξέρουν ότι  τα χρήματα δεν υπάρχουν Θεωρούμε  ότι  είναι  Ντροπή .

 Αν  ήταν   τόσο  εύκολο,  αν οι  πληρωμές  εξαρτιόνταν  από  το  πόσο  συχνά  θα  κάναμε  πορεία διαμαρτυρίας  στην Αθήνα, τότε  όλοι  μαζί  θα   κατασκηνώναμε   στο  ΥΠΕΝ .

Στης  3/2/2017, στην  συνάντηση   μας με τον κ. Σταθάκη, συζητήθηκε το θέμα των χρημάτων που θα έδινε το δημόσιο στην Δ.Ε.Η.  Στην ανακοίνωση μας ήμασταν προσεκτικοί, καθώς από δεσμεύσεις έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια.  

Σε λίγο θα δούμε την κωλοτούμπα «ότι δεν πληρώνουν οι σύλλογοι αλλά ο Υπουργός»!!

Η Ενημέρωση η δική μας προς τα μέλη μας είναι ότι οι πληρωμές  θα  ξεμπλοκάρουν  κάπως, 

μετά  την  απόφαση  της  Ολομέλειας  της  Ρ.Α.Ε   της   16/2 κατά  την  οποία   ορίστηκε   πλαφόν στην  Χρέωση  Προμηθευτή   .

Στην  Καλύτερη  περίπτωση  πληρωμές  δε  θα έχουμε  πριν  την Τρίτη  . Αμέσως  μόλις  υπάρχουν  επιβεβαιωμένες πληροφορίες  θα   ενημερώσουμε  τα μέλη  των Συλλόγων της Ομοσπονδίας .

Η Θέση της Ομοσπονδίας είναι ότι τα Προβλήματα όλων των φωτοβολταϊκών

παραγωγών που έχουν ένα Πάρκο 100 KW   είναι Κοινό .

Για να το επεκτείνουμε, το πρόβλημα των υπέρογκων ασφαλιστικών  εισφορών είναι κοινό για  όλους μας, είτε είσαι αγρότης είτε είσαι επαγγελματίας .

Αν είμαστε ενωμένοι, πιθανόν να αποτρέψουμε πολλά από τα δεινά που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει ο κλάδος. Το να είμαστε χωρισμένοι  είναι  “Βούτυρο στο ψωμί τους” .

ΑΣ   ΕΙΝΑΙ   ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 200 – 300 ATOMA ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ .

  5 ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ 250 ΑΤΟΜΑ .

  Δεν πέσαμε και πολύ έξω .

  Το Βιντεο από το ένα Πούλμαν γεμάτο δεν αποτελεί απόδειξη ότι και τα άλλα ήταν .

  Φαντάσου να πρεπει να δείξεις ΒΙΝΤΕΟ για να αποδείξεις πόσοι ήτανε .

  Είναι λογικό όταν λές ότι σήμερα πληρώθηκαν όλα τα Κατοστάρια και μετά από 5 μέρες δεν έχει πληρωθεί κανένα .

 2. ……….Η “αναμπουμπούλα” της μη πληρωμής (ως τώρα) του Ιουλίου -γεγονός αμελητέο, όπως αναφέρουμε παραπάνω- ξέβρασε νοημοσύνες.

  ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ . ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΦΟ Ή Ο ΣΩΡΡΑΣ .

 3. Γραφει το afo.gr απαντώντας στο Παραπάνω άρθρο :
  ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ
  Γενικώς υπάρχουν δύο κατηγορίες παραγωγών Α.Π.Ε.:
  1. Αυτοί που περίμεναν το …τσουβάλι με τα λεφτά, το απόγευμα της Τρίτης
  2. Αυτοί που όταν θα έβλεπαν το τσουβάλι, θα εξακολουθούσαν να λένε: “σόου γουάτ?”.

  Συμπληρώνω Εγώ :
  Υπάρχει και άλλη μία κατηγορία Παραγωγών σίγουρα . Αυτοί που ενώ ξέρουν ότι δε θα πληρωθούν οι Παραγωγοί Ανακοινώνουν σήμερα Πληρωμές .

  Σε έναν Παραγωγό που περιμένει να πληρωθεί 8 μήνες , που πρεπει να πληρώσει ΦΠΑ , που ή Τράπεζα του Κρατάει δύο δόσεις μπροστά πέραν της Καθυστέρησης , που πρεπει να πληρώσει όλα τα έξοδα του Πάρκου του λές ψέματα ότι σήμερα πληρώνεσε .

  Γιατί ενώ ξέρεις ότι δεν πληρώνονται οι Παραγωγοί ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ;

  Για να παρουσιάσεις μία αποτυχία σου με Επιτυχία αναγκάζεσαι να πείς Ψέματα στον Παραγωγό ότι σήμερα πληρώθηκε ; Δεν μπορείς να βρείς κάτι άλλο . Παίζεις με τον Πόνο του Παραγωγού ;

  Ντροπή !

 4. BΡΕΙΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ .

  1)

  Θα πρέπει να είναι πάρα πολύ αφελής κάποιος, για να πιστεύει ότι επειδή ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. δεν πλήρωσε (ακόμα) τα φωτοβολταϊκά για τον Ιούλιο, θα προκληθεί …κρίση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.
  Μιλάμε, για τόοοσο μεγάλη αφέλεια, από τους εχθρούς που -αναπόφευκτα- δημιούργησε η δράση του Συνδέσμου, όλα τα αυτά τα χρόνια.
  Θα μπορούσαμε πραγματικά, να εξευτελίσουμε κάθε επώνυμη άποψη που διατυπώθηκε για τα συμβάντα των τελευταίων ημερών. Ο λόγος που δεν το κάνουμε σήμερα, είναι επειδή στις περιπτώσεις των επώνυμων αφελών, υπάρχει ακόμα περιθώριο για τον πάτο του βαρελιού. Οπότε, θα είναι πιο εύκολο το έργο μας στο μέλλον, που θα …ξαναματαεπανέλθουμε στα συμβάντα των τελευταίων ημερών!
  Είναι βέβαιο ότι θα τον πιάσουν τον πάτο, διότι δεν έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν, ούτε μια “κακή κατάσταση”, ούτε μια “ευνοϊκή κατάσταση”. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, θεωρούν ότι η μη πληρωμή του Ιουλίου, είναι γι αυτούς μια ευνοϊκή κατάσταση.
  Από την πρώτη παράγραφο του πονήματος, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν οι επώνυμοι αφελείς, είναι ότι …δεν βρίσκονται στον πάτο, αντίθετα από ότι πιστεύουν εκατοντάδες παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας. Δηλαδή, σήμερα το afo.gr τους αναβαθμίζει, σε σχέση με την κρίση εκατοντάδων παραγωγών.

  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  Η παρουσία του Συνδέσμου στο Υπουργείο Ενέργειας, κρίνεται απολύτως επιτυχημένη.
  Τα Μέλη αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και έδωσαν ένα ακόμα δείγμα γραφής ότι ο Π.Σ.Α.Φ. είναι ένας σύλλογος με συγκεκριμένη οντότητα, αρχή, μέση και τέλος.

  2)ΤΟ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΙΣΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΜΕ ΣΤΡΑΒΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ,… ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  ΕΧΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ SETTLEMENTS ACCOUNT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
  ΤΟ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ ’63. ΔΗΛΑΔΗ,… ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ,… ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ Μ’ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,… ΘΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ SYSTEM ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ.
  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΕΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΚΟΜΠΖΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο «ΑΪ ΤΙ ΣΙ» ΣΤΟΝ «Α-Ω» ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
  ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΚΙΝΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΝΑΔΟ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

  ————————————————–
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ AFO.GR ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ .

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.