Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Νέος Κύκλος ΑΙΤΗΣΕΩΝ του προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων σε αυτοματισμούς γραφείου & οργάνωσης επιχειρήσεων ΑΠΕ.

Νέος Κύκλος ΑΙΤΗΣΕΩΝ του προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων σε αυτοματισμούς γραφείου & οργάνωσης επιχειρήσεων ΑΠΕ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτοβολταϊκών Παραγωγών (ΠΟΣΠΗΕΦ), στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», έχει αναλάβει, ως δικαιούχος, την εκτέλεση της πράξης «Ολοκληρωμένη Δράση Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Εργαζομένων, Κατάρτισης και Πιστοποίησης στο Χειρισμό Εφαρμογών Αυτοματισμού Γραφείου και στην Οργάνωση Επιχειρήσεων ΑΠΕ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035152.

Ανακοινώνεται η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β’ ΚΥΚΛΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΝ του προγράμματος κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων  από 28/07/2022 έως και Παρασκευή 09/09/2022 (ώρα 23:59).

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5 € μικτά).

Η εν λόγω πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ‐ ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Μπορείτε να διαβάσετε της Β’ πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψήφιων ωφελουμένων της πράξης  και να καταθέσετε την αίτησή σας ΕΔΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.