Αρχική / ΝΕΑ / ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ .

ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ .

OI MEΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ  ΤΟΥ   AFO.GR

TO   ΑFO.GR    πρόβλεψε ότι  οι  Πληρωμές  τους Μήνα  Ιουλίου  θα ξεκινήσουν  στις  2 ΜΑΡΤΙΟΥ   και   οι  πληρωμές  του  Μήνα  Αυγούστου  θα  ξεκινήσουν  στις   6 Μαρτίου .

Εντωμεταξύ  οι   Πληρωμές  του Μήνα  Ιουλίου ξεκινησαν  στις  22/2/2017  .  !!!!

Για  τον Αύγουστο  ακόμα  Περιμένουμε !!!!!   ΠΑΛΙ  ΜΕΣΑ  ΠΕΣΑΤΕ  .  

Η  Επιτυχία  του  ΑFO .gr   ως  επιτυχημένη  Προβλέφτρα  Μελλούμενων ,  λαικώς  καφετζού  , έχει  περάσει σε  άλλο  Επίπεδο και  Παραγωγοί  από  όλη  τη χώρα  απευθύνονται  σε  Αυτό  για   τα  Επαγγελματικά  αλλά και  τα  Αισθηματικά  τους .

Ο  Ορέστης  από  το Βόλο  ρωτάει  αν   η  Μιχαέλα  τον  γουστάρει  για  την  Πρoσωπικότητα  του  η  για  τα  Κοπάδια  του  .

Η Μαρία  από  τη Σπάρτη  ρωτάει  αν  όντως  ο  άνδρας  της  ο  Μανώλης  όταν  αργεί  να  γυρίσει  το  Βράδυ    έχει  μείνει στο Χωράφι γιατί  χάλασε  το Τρακτέρ  όπως λέει   ή έχει άλλη  ασχολία .

Ο  Γιώργος  από τη  Λειβαδιά   αν  θα  εισπράξει   την  επιδότηση  για  τον  αναπτυξιακό  νόμο  μέσα  στον  Οκτώβρια .

Ο Φώτης από  την Κοζάνη  αν  θα  είναι  επιλέξιμο  το  NET METERING  στα  επιδοτούμενα Προγράμματα .

Οι  Επιτυχίες  όμως  δε σταματάνε  Εδώ  .  Η  επιτυχία  του έχει φτάσει  και   στην  Ευρώπη   !!

ΚΑΙ  Ο  ΟΛΙ  ΡΕΝ   ρωτάει   αν  θα  πάρει   πίσω  τα ΚΑΓΙΕΝ . !!!!!

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΕΧΕΙ   ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ  ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΤΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ  ΓΙΑ   άλλους  Συλλόγους      Αλλά  μου  είναι  αδύνατο  να  αφήσω  ασχολιαστα  κάποια  πράγματα .   Οπότε  επιλέγω να  τα  δημοσιεύσω  κινδυνεύοντας  να  με  τιμωρήσει ο  Πρόεδρος .

Γράφει   ο ΠΣΑΦ   σε  ανακοίνωση προς  τα μέλη    :

 1. 1. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σύνδεσμος δέχθηκε αίτημα από τη ΔΕΗ για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εταιρίας κ. Παναγιωτάκη.
 2. 2. Τα Μέλη του Δ.Σ. Σπανούλης Κώστας, Γιωτάκος Κώστας και Σχινάς Δημήτρης πήραν την απόφαση να απορρίψουν το αίτημα.

Σχολιασμός :  Ο   Παναγιωτάκης δε θα μπορεί να κοιμηθεί από σήμερα .   Δεν είναι που δε θα δεί τους εκπροσώπους του ΑΦΟ.gr είναι ότι δε θα πάρει και το Πεσκέσι   το Πλαστικο Μπουκάλι με το Κρασί που δώρισε ο ΠΣΑΦ στο Σταθάκη .   Χάθηκε ρε Αδερφέ ένα Γυάλινο Μπουκάλι .

Συνεχίζει ο ΠΣΑΦ- ΑΦΟ.gr

 1. 3. Οι λόγοι της απόρριψης είναι δύο:

 α) Το γεγονός ότι σε παλαιότερο αίτημα του Συνδέσμου για συνάντηση, δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Η.

 β) Το γεγονός ότι μια συνάντηση με τους αγρότες σε “οικονομική ομηρία” με αποκλειστική ουσιαστική ευθύνη της Δ.Ε.Η., δεν έχει κανένα νόημα, στην παρούσα φάση.  Άλλωστε, για όσους παρακολουθούν τη ροή της ειδησεογραφίας σχετικά με τη Δ.Ε.Η., είναι φανερό ότι έχει επιλέξει συγκεκριμένους-μεμονωμένους μόνιμους συνομιλητές, παραγωγούς Ηλεκτρικού Ρεύματος.

Παρατηρήσεις .

 • Επειδή ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ δε συναντηθήκαμε όταν θέλαμε εμείς τώρα δε θα έρθουμε !!!!!!

             Προσέξτε γιατί το Γινάτι βγάζει Μάτι !!!

 • Δεν έχει   νοημα λέει η Συνάντηση γιατί οι αγρότες είναι σε Οικονομική Ομηρία . Τότε γιατί   εκπροσωπούνται από  τον Κύριο Λουμάκη . Όταν κάποιος δε θέλει να παει είναι λογικό να μην πάει . Αλλά δε στέλνει αντιπρόσωπο . Αντιπρόσωπο στέλνεις όταν δεν μπορείς να πάς !
 • Είναι θυμωμένοι που ο Κύριος Παναγιωτάκης συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας τον Γιάννη Παναγή   ( …… Συγκεκριμένους   μόνιμους   συνομιλητές   , παραγωγούς Ηλεκτρικού Ρεύματος ….. ) .
 • Εδώ ξέχασαν   το   « ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ».

  Θυμήθηκα αυτόν που για να τιμωρήσει τη Γυναίκα του   έκοψε τα Γεννητικά του  Όργανα . !!!

Τέλος ο ΠΣΑΦ   ευχαριστεί το Σύνολο   των Μελών για την Εμπιστοσύνη με την οποία Περιβάλλουν τις   κινήσεις των εκπροσώπων και καλούνε κάθε Μέλος που έχει τα βασικά στοιχεία μιας μέσης (τουλάχιστον) νοημοσύνης και διαβάζει μια “ανακοίνωση” εμπλεκόμενη με τα φωτοβολταϊκά, να αναλογιστεί τα εξής:    

α) Ποιος ανακοινώνει; β) Τι εκπροσωπεί;  γ) Πόσους εκπροσωπεί;

Δηλαδή το τι Γράφει κανείς δεν έχει Νόημα !  Μόνο ποιος το ανακοινώνει , τι εκπροσωπεί και πόσους Εκπροσωπεί !

Ετσι εξηγείται .   Επιδιώκουν το Ακαταλόγιστο !!!!!

 

Και   καταλήγει  η  Ανακοίνωση  του  ΠΣΑΦ   με  το  ΘΕΙΚΟ .

Μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση για όλους μας, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε ένα ακράδαντο θετικό αποτέλεσμα:– Ο κάθε εμπλεκόμενος με τα φωτοβολταϊκά, θα φτάσει να έχει παρέμβαση στις εξελίξεις, ανάλογα με την υπόστασή του!

                        Και φυσικά η Κωλοτουμπα !!!!!!!!!

Από εκεί που μιλούσανε και διατυμπανίζανε Μηνύσεις   τώρα   θα κάνουν Μηνυτήρια αναφορά .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.

Σε ότι αφορά τα δικαστικά κατά του κ. Παναγιωτάκη, οι εξελίξεις θα είναι οι εξής:

 – Πιθανότατα την Τρίτη 7/3 θα παραλάβει το εξώδικο των δύο Συνδέσμων.

 – Η μηνυτήρια αναφορά θα περιλαμβάνει ως ενάγοντες περίπου 20 ονόματα Μελών του Π.Σ.Α.Φ. και η επιλογή των προσώπων θα αποφασιστεί σε Διοικητικό Συμβούλιο

Ωστόσο  θα  θέλαμε  να  συγχαρούμε  τον ΠΣΑΦ που  κατάφερε να  κάνει  και  δεύτερο γραφείο  του  Συλλόγου  στην Αθήνα  και  μάλιστα  στην Κηφισιά .

Τόσο  οι  Σύλλογοι  της  Ομοσπονδίας   όσο  και η  Διοίκηση  της  Ομοσπονδίας  δεν έχει  γραφεία  ούτε  Ενοικιαζόμενα ούτε  ιδιόκτητα . Φιλοξενούμαστε   σε  Γραφεία  μελών  μας  ενώ συνεδριάζουμε στις  αίθουσες  των Επιμελητηρίων .

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σωτηρόπουλος Ανέστης

  Την παρέα Σπανούλη – Γιωτάκου πολλοί αγρότες την αποκαλούν συμμορία!!! Κάτι θα ξέρουν η…θα διαισθάνονται!!!….

 2. παρακαλώ τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να τιμωρήσει τον αρθρογράφο σχολιαστή με εκατό μπράβο
  γιατί ΜΕ λίγα τους ΣΤΟΛΙΣΕ και δεν φόραγε και μαρτίτσια για τον Μάρτη Τον επόμενο καφέ θα πάω να τον πιω ΑFO.GR αμετάκλητα

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.