Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / ΠΟΣΠΗΕΦ: Στη Θεσσαλονίκη, στις 4 Φεβρουαρίου η ετήσια συνάντηση των Φωτοβολταϊκών Παραγωγών. Κεντρικός ομιλητής ο ΥΠΕΝ κ. Κώστας Σκρέκας

ΠΟΣΠΗΕΦ: Στη Θεσσαλονίκη, στις 4 Φεβρουαρίου η ετήσια συνάντηση των Φωτοβολταϊκών Παραγωγών. Κεντρικός ομιλητής ο ΥΠΕΝ κ. Κώστας Σκρέκας

ΠΟΣΠΗΕΦ: Στη Θεσσαλονίκη, στις 4 Φεβρουαρίου η ετήσια συνάντηση των Φωτοβολταϊκών Παραγωγών.

Κεντρικός ομιλητής ο ΥΠΕΝ κ. Κώστας Σκρέκας Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ), το μοναδικό δευτεροβάθμιο όργανο φορέων εκπροσώπησης φωτοβολταϊκών παραγωγών στην Ελλάδα, διοργανώνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου2023, την ετήσια εκδήλωσή της στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 400 φωτοβολταϊκούς παραγωγούς, μέλη των οκτώ (8) πρωτοβάθμιων Συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της ΠΟΣΠΗΕΦ, ενώ τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας κ. Αθανάσιος Δαγούμας, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας κ. Αθανάσιος Σαββάκης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Πολιτείας και της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ΠΟΣΠΗΕΦ, μετά την άρση των υγειονομικών μέτρων λόγω πανδημίας, επανέρχεται φέτος και διοργανώνει την τρίτη κατά σειρά ετήσια πανελλαδική συνάντηση των Φωτοβολταϊκών Παραγωγών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή συνάντηση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη κάθε προηγούμενης καθώς πέραν των 400 και πλέον μελών των Συλλόγων – μελών της ΠΟΣΠΗΕΦ, τις εργασίες πρόκειται να παρακολουθήσουν πολλοί ιδιώτες και εκπρόσωποι Ενεργειακών Κοινοτήτων, που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν, σύμφωνα με τις νέες διαδικασίες, φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος άνω των 1000MW/p.

Το κυρίως πρόγραμμα της Συνάντησης θα αρχίσει στις 15:00, με παράλληλες συζητήσεις κατά τις οποίες θα εξετασθούν κρίσιμα τεχνικά και θεσμικά ζητήματα που αφορούν στην Ενεργειακή Αγορά και στις εξελίξεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και τη συμμετοχή τους στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας μας.

Ακολούθως στις 21:00 θα παρατεθεί δείπνο στη διάρκεια του οποίου θα τοποθετηθεί με ομιλία του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας όπως επίσης ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΗΕΦ κ. Γιάννης Παναγής.

Σημειώνεται ότι η Ομοσπονδία, έχει φροντίσει και για τη δημιουργική και ψυχαγωγική απασχόληση των μελών των οικογενειών των Φωτοβολταϊκών Παραγωγών, που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη, από άλλα μέρη της Ελλάδας, για την ετήσια συνάντησή τους.

Με την παράκληση για δημοσίευση και μετάδοση – Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία της ΠΟΣΠΗΕΦ, τηλ. 2310.535755 και
info@pospief.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.