Αρχική / ΝΕΑ / ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ . ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ . ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ .

.

    NEΟΤΕΡΑ  ΣΧΕΤΙΚΑ   ΜΕ  ΤΑ  ΕΝΔΙΚΑ  ΜΕΣΑ .

1)                ΓΙΑ    10 αράκια  στέγης  .  Μας  έχει  κοινοποιηθεί  απο  Σύλλογο  Φωτοβολταικών Στέγης ότι έχει  δημιουργηθέι   Ειδική  Πλατφόρμα  στο   site   WWW.OIKOPV.GR.  Οσα  μέλη  της Ομοσπονδίας  έχουν  10αρι  ή  οποιος  άλλος έχει  μπορεί  να δηλωθεί .

—————————————————————————————————————————————

2) Σε  όσους  έχουν ασκήσει  Ενδικα  Μέσα κατα  του NEW  DEAL  με  το Γραφείο  του Κυρίου  Κολλύρη  ,  έχει αποσταλεί  στο  e-mail   δύο  φόρμες  Excel  καθώς  και  μία Επιστολή  προς  την  Τραπεζα , εφόσον  υπάρχει Τραπεζικός Δανεισμός .   Θα  πρέπει  να  συμπληρωθεί  το ένα  απο τα  δύο  Εxcel   ( δεν  είναι  απαραίτητα  και  τα δύο )  σε  Συννεόηση  με  το Λογιστή. Η  Επιστολή  πρεπει  να  παραδοθεί στη Τραπεζα  του καθενός  μας   σύμφωνα  με  τις  Οδηγίες του Νομικού Γραφείου .  Αν  κάποιος  Εχει απορίες  για  την Συμπληρωση  του  Ερωτηματολόγίου  μπορει  να  αποτανθεί  στο Γραφείο του κύριου Κολλύρη ,  στην  Ομοσπονδία  ή  στο μαιλ  info@pospief.gr  .

—————————————————————————————————————————————-

3)   ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΤΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ  ΚΟΛΛΥΡΗ  ΓΙΑ  ΟΠΟΙΟΥΣ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΑΣΚΗΣΕΙ  ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ  ΝΑ  ΑΣΚΗΣΟΥΝ  ΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΕΙΣΦΟΡΑ ( ΧΑΡΑΤΣΙ ) .

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 ▪ ΤΗΛ.: 2103608504 ▪

FAX: 2103608509 ▪ Web: www.syrothanasi.gr

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ Ν. 4093/2012

(ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ «XAΡΑΤΣΙ»)

 

ΑΘΗΝΑ, 12.05.2014

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ/ΚΥΡΙΕΣ

 

            ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞ ΥΜΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ) ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.     

 ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΑΝ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΟΣ Ή ΟΧΙ, ΤΟ ΑΝ Η ΛΑΓΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΟΧΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Ή ΜΗ.

     ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΚΡΕΜΕΣ – ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΕΚΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

  ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΙΜΟ (ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟ (ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΜΕΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΓΩΓΕΣ (ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤ’ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ.

            ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ). ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η 30η/6/2014.

 ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΜΠΟΡΕΙ (ΑΝ ΤΟ ΣτΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝΩΦΕΛΑ. [ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣτΕ – ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ].

ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΣτΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΞΟΔΑ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙ’ ΕΚΑΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΓΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΟΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)

ΩΣΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΟ.

            ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΞ ΥΜΩΝ

            ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΛΠ.

            ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ.

 ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ 22/06/2014 (ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ THΔΕΥΤΕΡΑ 30/6/14, ΗΤΟΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 01/07/2012) ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΗΜΑΤΑ:

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΜΑΙLΣΤΟ EISFORA@OUTLOOK.COM.

 

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 70 ΕΥΡΩ (ΣΥΜΠΕΡΙΛ.ΦΠΑ 23%)

[ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΑ ΠΑΡΚΟ]                      

ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 5029 071 248 981, ΙΒΑΝ GR67 0172 0290 0050 2907 1248 981

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΣ

 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΝΑ ΠΑΡΚΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΟΣΑ ΠΑΡΚΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ (Π.Χ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΜ 2 ΠΑΡΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ 2 ΦΟΡΜΕΣ).

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΑ ΠΑΡΚΟ                      [ΑΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΕΔΡΕΘ (ΛΑΓΗΕ) Ή ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟΥ (ΔΕΔΔΗΕ)].

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – Δ.Ν.

—————————————————————————————————————————————–

                        ΕΚΤΑΚΤΗ   ΕΙΣΦΟΡΑ   ΑΤΟΜΙΚΟΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ .

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ /ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ (ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)Ή
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ(ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)
Δ/ΝΣΗ / ΕΔΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑ-ΣΗΣ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟΥ  ΔΥΝΑ-ΜΙΚΟ-ΤΗΤΑ ΠΑΡΚΟΥ ΣΕ ΚW ΛΑΓΗΕΉ ΔΕΔΔΗΕ(ΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ) ΚΩΔΙΚΟΣ (ΓΙΑ ΛΑΓΗΕ: ΕΔΡΕΘ)Ή(ΓΙΑ ΔΕΔΔΗΕ: ΣΤΑΘΜΟΥ) ΠΟΣΟ-ΣΤΟ ΕΚΤΑ-ΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟ-ΡΑΣ ΑΦΜ Δ.Ο.Υ. Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ) ΕΜΑΙL
                          

 .

ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (ΑΠΟ 7/2012 ΕΩΣ 5/2014):
7/2012  
8/2012  
9/2012  
10/2012  
11/2012  
12/2012  
1/2013  
2/2013  
3/2013  
4/2013  
5/2013  
6/2013  
7/2013  
8/2013  
9/2013  
10/2013  
11/2013  
12/2013  
1/2014  
2/2014  
3/2014  
4/2014  
5/2014  
ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ  

 

————————————————————————————————————————————————–

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ   ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ  ΤΑ  ΕΝΔΙΚΑ  ΜΕΣΑ  ΚΑΙ  ΔΕΛΤΙΑ  ΤΥΠΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΑ .

————————————————————————————————————————————————-

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ  ΝΟΜΙΚΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ  ΚΟΛΛΥΡΗ  8-5-2014

 

            Εκδικάστηκε σήμερα 08.05.2014 στην Ευελπίδων αίτημα προσωρινής διαταγής άλλης μιας ομάδας17 παραγωγών Φ/Β (ομάδα «ΚLT»), υπέρ των οποίων παραγωγών το γραφείο μας κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση για λογαριασμό της ΠΟΣΠΗΕΦ, η οποία και εκπροσωπήθηκε από τον υπογράφοντα. Όπως έχω προσωπικά δεσμευθεί και σε συμφωνία με την αντίστοιχη ρητή εντολή της ΠΟΣΠΗΕΦ, για την επίτευξη του κοινού στόχου και για το καλό της υπόθεσης που ενώνει όλους του παραγωγούς Φ/Β, το γραφείο μας θα παρεμβαίνειυπέρ κάθε παραγωγού σε οποιοδήποτε στάδιο της οποιασδήποτε δίκης, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια και το νομικό του αγώνα, παρέχοντας αφειδώς όλα τα νομικά επιχειρήματα έχουμε επεξεργαστεί ως γραφείο, την τεχνογνωσία, την εξειδικευμένη γνώση μας και καταθέτοντας πλήρη φάκελο προς ουσιαστικήενίσχυση κάθε νομικής προσπάθειας από οιονδήποτε και αν προέρχεται και η οποία θα συμβάλλει στον κοινό αγώνα για την τελική νίκη, στα πλαίσια της στρατηγικής επιλογής (πολιτικά δικαστήρια) που έχουμε πρώτοι και με σταθερότητα υπερασπιστεί.

Αθήνα, 08.05.2014

 

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΣΠΗΕΦ

Διδάκτωρ Νομικής παν/μιου Heidelberg Γερμανίας

.——————————————————————————————-

Το  Δικαστήριο  προσδιόρισε τα  Ασφαλιστικά  μέτρα στις  25 Ιουνίου  αλλά  δεν έδωσε  Προσωρινή  Προστασία  μέχρι τότε  στους  Προσφέγοντες  Φωτοβολταικούς .

 

ΠΟΣΠΗΕΦ

 ————————————————————————————————————————————————–

 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ  ΝΟ 2

 

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΥΡΙΕΣ

 

  1. ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΓΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ 4/5.

ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ:

«Α) Σας δηλώνουμε ότι:- θεωρούμε τη συμπεριφορά σας παράνομη, αντισυμβατική και καταχρηστική,

– αρνούμεθα να αποδεχθούμε την εγκυρότητα των πιστωτικών σημειωμάτων για το έτος 2013 που έκαστος έχει λάβει από την εταιρία σας,

– η έκδοση και αποστολή προς υμάς των τιμολογίων εκ μέρους εκάστου ουδόλως συνεπάγεται την εκ μέρους του δήθεν σιωπηρή αποδοχή των ποσών που παρανόμως και αντισυμβατικώς αποδίδονται εις υμάς,

– εμμένουμε στους όρους της υπογραφείσας μεταξύ μας σύμβασης ιδίως και όσον αφορά στην τιμολόγηση που ίσχυε.

Β) Σας καλούμε:

– να μας επιστρέψετε άμεσα το ποσό του πιστωτικού τιμολογίου που άκοντες και δη εξαναγκαστικά υπό το καθεστώς παράνομης και αντισυνταγματικής απειλής αναστολής της σύμβασής εκάστου εξ ημών εκδώσαμε και αποστέλλουμε εις υμάς.

– να τηρήσετε στο έπακρο τις συμβατικές σας υποχρεώσεις, όσον αφορά ιδίως στην τιμολόγηση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας, πληρώνοντάς μας με τις τιμές που ισχύουν βάσει των συμβάσεων εκάστου εξ ημών.

Γ) Διαμαρτυρόμεθα καθόσον ως αντισυμβαλλόμενη είστε χαρακτηριστικά υπερήμερη, καθώς δεν μας έχετε καταβάλει και μας οφείλετε μέχρι και σήμερα τίμημα για την ενέργεια που σας παραδόθηκε από πέρυσι έως και σήμερα, γεγονός το οποίο μας προκαλεί αυτοτελώς ανεπανόρθωτη βλάβη και σας καλούμε όπως εξοφλήσετε αμελλητί την προσηκόντως παραδοθείσα εις υμάς ηλεκτρική ενέργεια.

Δ) Άλλως, επιφυλασσόμεθα ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας,

αφενός, και επιπλέον της τυχόν ήδη γενόμενης επί του σώματος του τιμολογίου επιφυλάξεως, για την διεκδίκηση του κονδυλίου που εμπεριέχεται στο παράνομο ενημερωτικό σημείωμα για το έτος 2013 και στο εκδοθέν αντίστοιχα τιμολόγιο που σας αποστέλλουμε,

αφετέρου για την παράνομη και αντισυμβατική μείωση των τιμών εν σχέσει προς την παραγόμενη ενέργεια, ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και κοινοτικών Αρχών και παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και ιδίως ενώπιον των ποινικών Δικαστηρίων κατά παντός υπευθύνου φυσικού προσώπου για παρελθούσες ή μελλοντικές πράξεις και παραλείψεις του μας έχουν προκαλέσει ή θα μας προκαλέσουν θετική και αποθετική, υλική και ηθική βλάβη, ζημιώνοντας ταυτόχρονα και το καλώς εννοούμενο δημόσιο συμφέρον».

OΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ.

ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/5.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ («ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ,  ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΠ. ΙΓ3 ΤΟΥ Ν. 4254/2014».). ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΓΜΗ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.

 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ) ΣΕ ΕΚΑΣΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΑΦΟΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ) Ή ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΦΠΑ (23%) (ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΜΕ ΦΑΞ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (ΦΑΞ: 2103608509) (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΦΠΑ Ή ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΦΑΚΕΛΟ).

 3. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΟΕ ΚΑΙ ΕΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ 25 ΚΑΙ 27/6. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ, 1 ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, 1 ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΟΕ ΚΑΙ ΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.

 4. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙ ΔΙ’ ΕΚΑΣΤΟΝ Η ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NEWDEAL. ΤΟΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ Ή ΌΧΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ (ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ).

 5. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ  ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.  

 Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ «ΧΤΙΖΕΤΑΙ» ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΜΑΓΙΚΗ» ΛΥΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.

ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ.

ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΑΝ.

ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΥΧΕΡΕΣΤΑΤΑ.

 ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΟΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΟΛΩΝ.

ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΗΕΦ, ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΕΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗ ΓΙΝΕΙ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – Δ.Ν., LL.M., MΔΕ 

—————————————————————————————————————————————————-

  ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ   ΔΙΚΗΣ  ΠΡΩΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ  ΜΕΤΡΩΝ . ΕΞΕΛΙΞΗ  ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ  ΔΙΑΤΑΓΩΝ .

 Σήμερα βγήκαν οι Πρώτες Αποφάσεις σε επίπεδο ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ που κατέθεσαν τρείς ομάδες Παραγωγών στα Δικαστήρια των Ευελπίδων. Η Εκδίκαση της κύριας δίκης των Ασφαλιστικών ορίστηκε στις 25 και 27 Ιουνίου. Δυστυχώς τα Δικαστήρια δεν έδωσαν προσωρινή Προστασία στους Παραγωγούς μέχρι την Ημερομηνία των Ασφαλιστικών. Είχαμε πολύ μικρές πιθανότητες το λέγαμε και το τονίζαμε σε κάθε Συνέλευση και μας το είχαν πει εξαρχής και οι δικηγόροι.  Θέλαμε όμως να ξεδιπλώσουνε το Νομικό τους Οπλοστάσιο κάτι που το πετύχαμε γιατί πήραμε ήδη το σύνολο των ενστάσεων και των ισχυρισμών τους. Θέλαμε να ασκήσουμε επίσης τη μέγιστη Πίεση ενόψει των επερχόμενων Εκλογών. Για αυτό και θα εξακολουθήσουμε να καταθέτουμε Προσωρινές Διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα.Διατηρούσαμε βέβαια και κάποιες μικρές Ελπίδες ότι θα αναγνωριζόντουσαν οι καταστροφικές   για   μας διατάξεις , και δε θα υπερτερούσαν οι αοριστίες των δικηγόρων του ΛΑΓΗΕ και του Δημοσίου και Υπέρτερου δημόσιου Συμφέροντος.

 Συνεχίζουμε να αποστέλλουμε στοιχεία   στους Δικηγόρους μας   και παρακολουθούμε τις Εξελίξεις από το site της Ομοσπονδίας. Η πρώτη μάχη δόθηκε θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές. Η υπόθεση πρέπει να διαχυθεί σε πολλούς δικαστές. Οι Παραγωγοί που συμμετείχαν στα Πρώτα Ασφαλιστικά θα ενημερωθούν με ηλεκτρονική Αλληλογραφία από   το Συνεργαζόμενο Νομικό Γραφείο του κου Κολλύρη άμεσα.   Παράλληλα ενόψει της Προετοιμασίας για τη Συζήτηση των Ασφαλιστικών θα ζητηθεί από το Νομικό Γραφείο μέσω πάλι Ηλεκτρονικής αλληλογραφίας συμπληρωματικά και διευκρινιστικά Στοιχεία. Παρακαλείσθε για την άμεση και πλήρη   αποστολή των συγκεκριμένων στοιχείων για την καλύτερη Υποστήριξη των Δίκαιων αιτημάτων μας και την μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων να κερδίσουμε τις κύριες δίκες.

  ΠΟΣΠΗΕΦ

 

————————————————————————————————————————————————

 

Σήμερα Τετάρτη   30 Απριλίου 2014   εκδικάστηκαν οι Τρείς   Ομάδες Προσωρινών Διαταγών εναντιον του ΛΑΓΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ στα Δικαστήρια των Ευελπίδων στην Αθήνα .

Η μία που είχε αναβληθεί χθές   εκδικάστηκε στις 9.30 το πρωί μαζί με αυτήν που ήταν να   εκδικαστεί σήμερα   .   Στις   11.30 εκδικάστηκα η Δεύτερη εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ .

Η Εκδίκαση των Ασφαλιστικών ορίστηκε  ΤΕΛΙΚΆ  για τις 25 και 27 Ιουνίου .

( Σημειώστε τις Ημερομηνίες ) . 

—————————————————————————————————————————————

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΠΗΕΦ 28/4/2014 .

 Στις 26/4/2014 λάβαμε από το δικηγορικό γραφείο «Παπακωνσταντίνου Κατρούγκαλου Χλέπα και Συνεργάτες», επιστολή με την οποία μας ενημέρωνε μεταξύ άλλων ότι : «Η δικηγορική εταιρεία μας αποφάσισε να μη συμμετέχει στις διαδικασίες αποστολής εξωδίκων και έγερσης αγωγών ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων κατά της ΛΑΓΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και ότι δε θα προβεί στη συνεργασία με τον συνάδερφο κύριο Η. Κολλύρη , όσον αφορά τις ως άνω διαδικασίες ( ενώπιον των Αστικών Δικαστηρίων ) εκ μέρους των μελών της ΠΟΣΠΗΕΦ.»

 

Σε συνέχεια της επιστολής αυτής γνωρίζουμε στα μέλη των συλλόγων της Ομοσπονδίας ότι το προτεινόμενο από την Ομοσπονδία νομικό γραφείο για να ασκήσουμε τις αποφασισμένες νομικές κινήσεις είναι το Δικηγορικό γραφείο του κυρίου Κολλυρη όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Το εν λόγω γραφείο, θα προσφύγει αρχικά στα πολιτικά και εν συνεχεία σε κατάλληλο χρόνο, και αν χρειαστεί ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης, στα διοικητικά και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, σύμφωνα με την σαφή στρατηγική του που είχε εξαρχής ανακοινώσει..

 

Σήμερα το πρωί ήδη έχουν κατατεθεί οι πρώτες προσωρινές διαταγές για 140 εταιρείες από το νομικό γραφείο του κύριου Κολλύρη .

 

. Για τους συνάδελφους που έχουν αποστείλει έγγραφα και χρήματα  στο Γραφείο του κυρίου Παπακωνσταντίνου,  μπορούν να  ζητήσουν την μεταφορά της υπόθεσης  τους στο γραφείο του κ. Κολλύρη  και  για το λόγο  αυτό   θα πρέπει να  επικοινωνούν  στο  τηλ :210-7222007 ή στο Fax 210-7222182

 

Για οποιοδήποτε  λεπτομέρεια  ή  θέμα  μπορεί να  προκύψει με  τη Μεταφορά  του φακέλου  σας  μπορείτε  να  απευθύνεστε  στον Αρμόδιο  Μέλος του Δ.Σ  της Ομοσπονδίας κύριο  Ιωαννίδη  Δημήτρη  στο τηλ. 6948067952  .

 Ακολουθούν πάλι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την άσκηση των προτεινόμενων από την Ομοσπονδία ένδικων Μέσων .

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 ▪ ΤΗΛ.: 2103608504 ▪ FAX: 2103608509 Web: www.syrothanasi.gr ▪ Εmail: kolliris@hotmail.com

 

aπαραιτητα ανα παρκο εγγραφα

(ΑΠΛΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)

 

1. συμβαση πωλησησ ηλεκτρικησ ενεργειασ

2. καταστατικο εταιριασ (AN TO ΠΑΡΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ)

3. εναρξη επιτηδευματοσ

4. δελτιο ταυτοτητασ (για φυσικα προσωπα )

5. τυχον δανειακεσ συμβασεισ με τραπεζεσ, συμβαση ενεχυρασησ απαιτησησ και όποια άλλη συμβαση εχετε με την τραπεζα (τροποποιητικη)

6. εκδοθεντα τιμολογια από 1-1-2013 εωσ και σημερα και αντιστοιχα ενημερωτικα σημειωματα

7. ενημερωτικο σημειωμα για πιστωτικο τιμολογιο

8. Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ισολογισμοσ εταιριασ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ

9. ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ εκκαθαριστικο σημειωμα εφοριαΣ (ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)

10. λοιπα στοιχεια που να αποδεικνυουν ότι το new deal ουσιαστικα προκαλει ανεπανορθωτη βλαβη στο παρκο (αδυναμια λειτουργιασ) ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (Π.Χ. «ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ).

11. συγκεκριμενοσ προσδιορισμοσ του υψους της μειωσησ της τιμησ μετα το νεw deal. (Η ΤΙΜΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ )

12. στοιχεια επικοινωνιασ [ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ή ΕΔΡΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΜΑΙL, ΑΦΜ – Δ.Ο.Υ, ΠΟΣΑ KW EINAI EKAΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, AΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΛΑΓΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΚΟΥ, κωδικός ΕΔΡΕΘ]

13. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

14. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ:

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

 ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΟΧΙ (ΜΕ ΤΑ

 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ όχι ΑΠΛΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ μας ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ANAΛΟΓΑ ΜΕ ΚW

 

 

σημειωνουμε ότι συμπεριλαμβανονται στισ κατωτερω αξιεσ τα δικαστικα εξόδα, αμοιβή δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών κλπ.πλην του αναγκαίου kata νομο δικαστικού ενσήμου καταβλητεου όχι τωρα αλλα την ημερα συζητηση των αγωγων από εκαστο παραγωγο ατομικα και πλεον φπα (23%).

 

για παρκα μεχρι KAI 100 kw: 200 €

για παρκα ΜΕΧΡΙ KAI 150 κw: 400 €

για παρκα ΜΕΧΡΙ KAI 500 kw: 500 €

για παρκα ΑΝΩ ΤΩΝ 500 KW: 1000 €

 AN KAΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ (Π.Χ. 4 ΠΑΡΚΑ ΤΩΝ 20KW ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ)

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ:

 ————————————————————————————————————————————————

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

                                                                                       ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 28.04.2014 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΟΕ ΚΑΙ ΕΕ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25.04.2014.

ΠΡΟΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΩΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

                                                                           ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ  ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

 

1)      ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

2)       ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

3)       ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΟΜΑΔΑ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ («ΠΡΩΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ») ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 29/04  ΚΑΙ ΩΡΑ 1300

 

ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΚΑΙ 3Η ΟΜΑΔΑ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/04 ΩΡΑ 0900.

ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΔΙΑΧΥΣΗΣ» ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΙΣ 1500 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.

ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΟ O,TI EIXAME YΠΟΣΧΕΘΕΙ.  ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΣΚΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ (ΔΙΚΗ).

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΠΗΕΦ. (WWW.POSPIEF.GR)

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (09/04).

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ) ΑΠΛΑ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ:

ΒΗΜΑΤΑ

 1. ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ

 2. ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ:

«ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ,  ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΠ. ΙΓ3 ΤΟΥ Ν. 4254/2014».

3. ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΑΤΟΜΙΚΗ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΑΕ, ΕΠΕ ΚΛΠ)  ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ / ΔΕΔΔΗΕ (ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ, ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ).

  1. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 29/04 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΣΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 5 ΠΕΔΙΑ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ EIΔΙΚΟ                                                    (ΟΧΙ ΤΟ KOLLIRIS@HOTMAIL.COM) ΠΟΥ ΕΚΑΣΤΟΣ ΘΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ KAI ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ENAΣ ΑΡΙΘΜΟΣ FAΧ (2103608509).

  1. ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/5
  2. ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΚΛΗΤΗΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/5 ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ / ΔΕΔΔΗΕ
  3. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 06/05 ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ / ΔΕΔΔΗΕ.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΕ ΚΑΙ ΕΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Κλείνοντας σας διαβεβαιώνω ρητώς και κατηγορηματικώς ότι το γραφείο μας ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ  σταθερά και αταλάντευτα, θα εκτελέσει την εντολή σας, με την οποία μας τιμήσατε και θα φέρει εις πέρας την υπόθεση χωρίς κανένα απολύτως θέμα σε όλα τα επίπεδα που θα απαιτηθούν (αστικά, διοικητικά, ευρωπαϊκά δικαστήρια) από τώρα και μέχρι τέλους με βάση τη νομική στρατηγική που έχει εξαρχής με πληρότητα και ευθύνη έχει χαράξει και θα είναι πάντα δίπλα σας ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ με ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

 

 

Η Λ Ι Α Σ  Δ.  Κ Ο Λ Λ Υ Ρ Η Σ

Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ (ΑΜ/ΔΣΑ 25296)

Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου

Πανεπιστημίου  Χαϊδελβέργης Γερμανίας

LL.M., MΔΕ Διοικητικού Δικαίου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32   –   ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210.3608504, 210.3643637, 6944.691416

                                          Fax: 210.3608509 – Email: kolliris@hotmail.com

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.