Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Τηλεδιάσκεψη φωτοβολταϊκών παραγωγών με τον επικεφαλής του ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ

Τηλεδιάσκεψη φωτοβολταϊκών παραγωγών με τον επικεφαλής του ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο του Διαχειριστή  Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης ΑΕ (ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ), Ιωάννη Γιαρέντη, είχαν εκπρόσωποι φωτοβολταϊκών συλλόγων απ΄όλη την Ελλάδα.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του ΣΠΗΕΦ Σερρών ο πρόεδρος αυτού και πρόεδρος της ΠΟΣΠΗΕΦ, Γιάννης Παναγής, εκ μέρους του ΣΠΗΕΦ Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής ο γενικός γραμματέας Πέτρος Τσικούρας και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Κυανίδης,  εκ μέρους του ΣΠΗΕΦ Πιερίας ο πρόεδρος Αστέριος Τόκας, εκ μέρους του ΣΠΗΕΦ Πέλλας ο πρόεδρος Κώστας Μούρτος, εκ μέρους του Συνδέσμου Επενδυτών Δυτικής Μακεδονίας ο πρόεδρος Αντώνης Σιαμπανόπουλος, εκ μέρους της ΕΠΗΕ ο αντιπρόεδρος Σπύρος Μπογδάνης και εκ μέρους του ΕΣΑΦ το μέλος του ΔΣ Γιώργος Λιούμης.

Η τηλεδιάσκεψη διήρκεσε σχεδόν τρεις (3) ώρες και ο πρόεδρος του ΔΣ ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ, μετά την αρχική εισήγησή του, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν σημαντικά και τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η βιωσιμοτητα του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ, η ροή των πληρωμών, η εξέλιξη του target model κ.ά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.