Αρχική / ΝΕΑ / ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ . ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΑ .

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ . ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΑ .

Στο κατά τα άλλα έγκυρο Portal για τη Ενέργεια ENERGYPRESS δημοσιεύτηκε στη στήλη των Ραδιενεργών το ακόλουθο σχόλιο .

Οι μπίζνες των πατέρων…

«Η ερώτηση που κατέθεσαν 57 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ) με την οποία επιτίθενται στο ΥΠΕΚΑ για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο πλαίσιο του New Deal είναι τόσο στοχοπροσηλωμένη υπέρ των φωτοβολταϊκών που προκαλεί εύλογες απορίες», επισημαίνουν παράγοντες της ενεργειακής αγοράς που μελέτησαν το περιεχόμενο της ερώτησης. «Φαίνεται τελικά ότι η μπίζνα των φ/β κάθε είδους -αλλά κυρίως των φ/β στη στέγη και των αγροτικών φ/β- έχει απασχολήσει πολλούς πατέρες του έθνους», συμπληρώνουν με νόημα κι όχι μόνο για λόγους ψηφοθηρίας. Σε κάθε περίπτωση είναι γνωστό σε όλους ότι ειδικά στην περιφέρεια η φούσκα των φ/β είχε γίνει ένα σύγχρονο εργαλείο πελατειακών σχέσεων ανάμεσα σε βουλευτές και ψηφοφόρους, αλλά και πεδίο επιχειρηματικής δράσης για πολλούς που ασχολούνται με τα κοινά σε εθνικό αλλά και τοπικό αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Μας είναι αδύνατο να μην το σχολιάσουμε και να μην το θεωρήσουμε ΠΕΡΙΕΡΓΟ !!!!

Από πότε το ενδιαφέρον των βουλευτών , των ανθρώπων που έχουν δώσει όρκο πίστης και υποταγής στους νόμους και το Σύνταγμα για το σωστό και το Δίκαιο μπορεί να  «……. προκαλεί Εύλογες Απορίες».

Από πότε το ενδιαφέρον των Βουλευτών και των Κομμάτων για την αποφυγή της καταστροφής 200.000 ανθρώπων που πίστεψαν στην πράσινη ανάπτυξη, έδωσαν βάσει στις δεσμεύσεις του κράτους και υπέγραψαν σύμβαση με κρατικό οργανισμό για να επενδύσουν στα Φωτοβολταϊκά  «.. έχει γίνει ένα σύγχρονο Εργαλείο Πελατειακών Σχέσεων»

Οι «Παράγοντες της Ενεργειακής Αγοράς» που κατηγορούν τους βουλευτές που βρήκαν επιτέλους το θάρρος να υποστηρίξουν χιλιάδες μικροπαραγωγούς εναντίον των οργανωμένων συμφερόντων της ενεργειακής αγοράς που το νομοσχέδιο αφήνει στο απυρόβλητο, είναι άξιο απορίας το ότι δεν βλέπουν πως το νομοσχέδιο εισάγει τρομακτικές αδικίες και βεβαίως δε λύνει το πρόβλημα . Δε βλέπουν ότι σε 12 μήνες το πολύ θα συζητάμε για νέο έλλειμμα και νέα περικοπή;

KAI ΒΕΒΑΙΩΣ το ζητούμενο δεν είναι τί συμφέροντα εξυπηρετούν οι πατέρες του έθνους που στέκονται στο ύψος της  αποστολής τους αλλά τί συμφέροντα τους αντιμάχονται , τί συμφέροντα εξυπηρετούν οι ανώνυμοι παράγοντες της ενεργειακής αγοράς που αναφέρει το συγκεκριμένο Portal και βεβαίως τί συμφέροντα εξυπηρετεί ο Γιάννης Μανιάτης και ο Ασημάκης Παπαγεωργίου υπουργός και υφυπουργός ΥΠΕΚΑ αντίστοιχα, αλλά και όσοι τους στηρίζουν στις θέσεις τους.