Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Κλειστός για το κοινό ο ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ

Κλειστός για το κοινό ο ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ

Κλειστός για το κοινό είναι πλέον ο Διαχειριστής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & Εγγυήσεων Προέλευσης (ΔΑΠΕΕΠ) ΑΕ, ο οποίος έχει την έδρα του επί της οδού Κάστορος 72, στον Πειραιά.

Ανταποκρινόμενος στην εκστρατεία πρόληψης κατά της εξάπλωσης της νόσου COVID-19, η διοίκηση του ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ έλαβε σειρά μέτρων προστασίας των επισκεπτών και των εργαζομένων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέτρα αυτά έχουν ως εξής:

Αναστέλλονται όλες οι δια ζώσης συναντήσεις –συσκέψεις με φυσική παρουσία. Στις περιπτώσεις εκείνες που δεν υπάρχει η δυνατότητα για αναβολή, η σύσκεψη θα γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Περιορίζεται η φυσική παρουσία του προσωπικού με απαγόρευση προσέλευσης όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Απαγορεύεται η είσοδος στο κτήριο σε διανομείς – μεταφορείς εταιριών courier. Η παράδοση εγγράφων/δεμάτων θα γίνεται με απλή απόθεση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του κτηρίου, χωρίς τη δυνατότητα λήψης απόδειξης παραλαβής και αριθμού πρωτοκόλλου. Στην περίπτωση ενημέρωσης για τον αριθμό πρωτοκόλλου, αυτή θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο και μετά τη λήξη της περιόδου των έκτακτων μέτρων.

Η παραλαβή των ηλεκτρονικών τιμολογίων για το μήνα Φεβρουάριο 2020 θα γίνεται με ηλεκτρονική αποστολή στην διεύθυνση timape@dapeep.gr

Η αποστολή των χειρόγραφων τιμολογίων θα γίνεται με απλό ταχυδρομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.