Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Παράταση Προθεσμίας Έκδοσης Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου – Τι θα κάνει η Ομοσπονδία

Παράταση Προθεσμίας Έκδοσης Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου – Τι θα κάνει η Ομοσπονδία

Ενημερώνονται οι κάτοχοι εν λειτουργία εξαιρούμενων σταθμών ότι η προθεσμία ανάρτησης των πολυγώνων των σταθμών, καθώς και προσκόμισης της Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου Εξαιρούμενου Σταθμού στον Διαχειριστή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.) ή στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) για τα Μη Διασυνδεμένα Νησιά, παρατείνεται μέχρι την 31η Μαρτίου 2023 (παρ. 9 του άρθρου 54 του ν. 4951/2022, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 67 του ν. 4986/2022).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για όλες τις κατηγορίες Εξαιρούμενων Σταθμών πραγματοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Βεβαιώσεων Παραγωγού Ηλεκτρικής Ενέργειας (Η.Μ.Β.Π.Η.Ε.), σύμφωνα με τα άρθρα 33 και 54 του ν. 4951/2022.

Ως προς τις κινήσεις της Ομοσπονδίας αναφορικά με το ζήτημα, δε θα κάνουμε διαγωνισμό για να έρθουν υποχρεωτικά όλα τα μέλη μας κάτω από έναν πάροχο της υπηρεσίας. Ωστόσο, είμαστε ήδη σε επικοινωνία και τις επόμενες 2-3 μέρες θεωρούμε ότι θα λάβουμε σχετικές απαντήσεις από εταιρείες και τοπογράφους που μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την εργασία. Αυτό που ζητήσαμε ήταν μια πολύ χαμηλή τιμή για τα μέλη της Ομοσπονδίας και να βάλουν μια διαφήμιση με banner στο website μας για να μπορούν να το δουν τα μέλη, όπως επίσης να είναι σε θέση να αναλάβουν το σύνολο της αίτησης. Όποιος επίσης ενδιαφέρεται να προσφέρει αυτή την υπηρεσία, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Σύνδεσμος ανακοίνωσης ΡΑΕ:

https://www.rae.gr/anakoinoseis/49873/

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.