Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Πλήρης η εξόφληση των παραγωγών ΑΠΕ από τον ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ για τον Ιανουαρίου 2020

Πλήρης η εξόφληση των παραγωγών ΑΠΕ από τον ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ για τον Ιανουαρίου 2020

Την εξόφληση και των λοιπών τιμολογίων (πέραν της αυτοτιμολόγησης) που προσκόμισαν για το μήνα Ιανουάριο 2020 παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ανακοίνωσε ο Διαχειριστής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & Εγγυήσεων Προέλευσης (ΔΑΠΕΕΠ) ΑΕ.

Τα εν λόγω τιμολόγια παρελήφθησαν από την οικονομική υπηρεσία του ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 21 και 28 Φεβρουαρίου 2020.

Συνεπώς, η εξόφληση των εν λόγω τιμολογίων έγινε χωρίς καθυστέρηση, καθώς η συμβατική ημερομηνία εξόφλησής τους ήταν η 20η Μαρτίου (20 ημέρες μετά την παραλαβή τους).

Σημειώνεται ότι ο ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ στις 13 Μαρτίου έκανε γνωστό ότι προέβη σε πλήρη εξόφληση των τιμολογίων αυτοτιμολόγησης που αφορούσαν στον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Πρόκειται για τιμολόγια που αφορούν σε παραγωγούς ΑΠΕ που έχουν αποδεχθεί να υπαχθούν στην αυτοματοποιημένη διαδικασία της αυτοτιμολόγησης, δηλαδή της τιμολόγησης από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία του ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους ο ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ έχει προχωρήσει σε σειρά πληρωμών, εξοφλώντας εγκαίρως τα τιμολόγια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατά τους μήνες τελευταίους τέσσερις μήνες του 2019 (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοεμβρίου και Δεκέμβριο).

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.