Αρχική / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΛΙΑ ΚΟΛΛΥΡΗ .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΛΙΑ ΚΟΛΛΥΡΗ .

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΠΗΕΦ 28/4/2014 .

 

 

Στις 26/4/2014 λάβαμε από το δικηγορικό γραφείο «Παπακωνσταντίνου Κατρούγκαλου Χλέπα και Συνεργάτες», επιστολή με την οποία μας ενημέρωνε μεταξύ άλλων ότι : «Η δικηγορική εταιρεία μας αποφάσισε να μη συμμετέχει στις διαδικασίες αποστολής εξωδίκων και έγερσης αγωγών ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων κατά της ΛΑΓΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και ότι δε θα προβεί στη συνεργασία με τον συνάδερφο κύριο Η. Κολλύρη , όσον αφορά τις ως άνω διαδικασίες ( ενώπιον των Αστικών Δικαστηρίων ) εκ μέρους των μελών της ΠΟΣΠΗΕΦ.»

 

Σε συνέχεια της επιστολής αυτής γνωρίζουμε στα μέλη των συλλόγων της Ομοσπονδίας ότι το προτεινόμενο από την Ομοσπονδία νομικό γραφείο για να ασκήσουμε τις αποφασισμένες νομικές κινήσεις είναι το Δικηγορικό γραφείο του κυρίου Κολλυρη όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Το εν λόγω γραφείο, θα προσφύγει αρχικά στα πολιτικά και εν συνεχεία σε κατάλληλο χρόνο, και αν χρειαστεί ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης, στα διοικητικά και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, σύμφωνα με την σαφή στρατηγική του που είχε εξαρχής ανακοινώσει..

 

Σήμερα το πρωί ήδη έχουν κατατεθεί οι πρώτες προσωρινές διαταγές για 140 εταιρείες από το νομικό γραφείο του κύριου Κολλύρη .

 

. Για τους συνάδελφους που έχουν αποστείλει έγγραφα και χρήματα  στο Γραφείο του κυρίου Παπακωνσταντίνου,  μπορούν να  ζητήσουν την μεταφορά της υπόθεσης  τους στο γραφείο του κ. Κολλύρη  και  για το λόγο  αυτό   θα πρέπει να  επικοινωνούν  στο  τηλ :210-7222007 ή στο Fax 210-7222182

 

Για οποιοδήποτε  λεπτομέρεια  ή  θέμα  μπορεί να  προκύψει με  τη Μεταφορά  του φακέλου  σας  μπορείτε  να  απευθύνεστε  στον Αρμόδιο  Μέλος του Δ.Σ  της Ομοσπονδίας κύριο  Ιωαννίδη  Δημήτρη  στο τηλ. 6948067952  .

 Ακολουθούν πάλι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την άσκηση των προτεινόμενων από την Ομοσπονδία ένδικων Μέσων .

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 ▪ ΤΗΛ.: 2103608504 ▪ FAX: 2103608509 Web: www.syrothanasi.gr ▪ Εmail: kolliris@hotmail.com

 

aπαραιτητα ανα παρκο εγγραφα

(ΑΠΛΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)

 

1. συμβαση πωλησησ ηλεκτρικησ ενεργειασ

2. καταστατικο εταιριασ (AN TO ΠΑΡΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ)

3. εναρξη επιτηδευματοσ

4. δελτιο ταυτοτητασ (για φυσικα προσωπα )

5. τυχον δανειακεσ συμβασεισ με τραπεζεσ, συμβαση ενεχυρασησ απαιτησησ και όποια άλλη συμβαση εχετε με την τραπεζα (τροποποιητικη)

6. εκδοθεντα τιμολογια από 1-1-2013 εωσ και σημερα και αντιστοιχα ενημερωτικα σημειωματα

7. ενημερωτικο σημειωμα για πιστωτικο τιμολογιο

8. Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ισολογισμοσ εταιριασ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ

9. ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ εκκαθαριστικο σημειωμα εφοριαΣ (ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)

10. λοιπα στοιχεια που να αποδεικνυουν ότι το new deal ουσιαστικα προκαλει ανεπανορθωτη βλαβη στο παρκο (αδυναμια λειτουργιασ) ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (Π.Χ. «ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ).

11. συγκεκριμενοσ προσδιορισμοσ του υψους της μειωσησ της τιμησ μετα το νεw deal. (Η ΤΙΜΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ )

12. στοιχεια επικοινωνιασ [ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ή ΕΔΡΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΜΑΙL, ΑΦΜ – Δ.Ο.Υ, ΠΟΣΑ KW EINAI EKAΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, AΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΛΑΓΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΚΟΥ, κωδικός ΕΔΡΕΘ]

13. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

14. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ:

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

 ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΟΧΙ (ΜΕ ΤΑ

 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ όχι ΑΠΛΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ μας ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ANAΛΟΓΑ ΜΕ ΚW

 

 

σημειωνουμε ότι συμπεριλαμβανονται στισ κατωτερω αξιεσ τα δικαστικα εξόδα, αμοιβή δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών κλπ.πλην του αναγκαίου kata νομο δικαστικού ενσήμου καταβλητεου όχι τωρα αλλα την ημερα συζητηση των αγωγων από εκαστο παραγωγο ατομικα και πλεον φπα (23%).

 

για παρκα μεχρι KAI 100 kw: 200 €

για παρκα ΜΕΧΡΙ KAI 150 κw: 400 €

για παρκα ΜΕΧΡΙ KAI 500 kw: 500 €

για παρκα ΑΝΩ ΤΩΝ 500 KW: 1000 €

 

AN KAΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ (Π.Χ. 4 ΠΑΡΚΑ ΤΩΝ 20KW ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ)

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

 

5029 022 647 527 – IBAN: GR45 0172 0290 0050 2902 2647 527

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.