Αρχική / ΝΕΑ / Υπό εξέταση η καταγγελία της ΠΟΣΠΗΕΦ για την έκτακτη εισφορά

Υπό εξέταση η καταγγελία της ΠΟΣΠΗΕΦ για την έκτακτη εισφορά

 

«Περαιτέρω εσωτερική εξέταση» απαιτείται από τη Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να είναι σε θέση να αποφανθεί εάν η έκτακτη εισφορά στα φωτοβολταϊκά «συνιστά παράβαση του δικαίου της Ε.Ε.», όπως επισημαίνει σε επιστολή του το όργανο της ΕΕ, απαντώντας στη σχετική καταγγελία που είχε καταθέσει ο ΠΟΣΠΗΕΦ.

«Σχετικά με την καταγγελία σας που παρελήφθη στις 26/08/2013 και πρωτοκολλήθηκε με στοιχεία CHAP (2013)03239 θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η περίπτωσή σας χρειάζεται περεταίρω εσωτερική εξέταση, για να μπορέσουμε να αποφανθούμε κατά
πόσον το θέμα που θέσατε υπόψη μας συνιστά παράβαση του δικαίου της EE. Θα ενημερωθείτε για την απόφασή μας μόλις ολοκληρωθεί η εξέτασή μας, που ελπίζουμε να γίνει μέσα σε ένα έτος από την πρώτη σας επιστολή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή. 

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εξέλιξη συντελείται παρά το γεγονός ότι τον Οκτώβριο η ίδια Υπηρεσία είχε αποφασίσει να θέσει στο αρχείο καταγγελία άλλου συλλογικού φορέα του κλάδου των φωτοβολταϊκών

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.