Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / AΠΟΔΟΘΗΚΕ Η BOHΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

AΠΟΔΟΘΗΚΕ Η BOHΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΠΟΣΠΗΕΦ   9/08/2018

 

To Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενημερώνει τους φωτοβολταϊκούς παραγωγούς ότι η προσπάθεια συγκέντρωσης  χρημάτων, ως βοήθεια στους πυρόπληκτους ολοκληρώθηκε. Το ποσό ύψους 11.220 ευρώ, κατατέθηκε στο σύνολο του στον ερανικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

 

Στην συνάντηση του Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. κ. Παπακυριακού Ιωάννη με τον δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ψινάκη Ηλία  και την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών υπηρεσιών κα. Λάμπρου –  Σωτήρχου Άννα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι τα χρήματα αυτά θα αποδοθούν απευθείας στους πυρόπληκτους του Δήμου. Ο Δήμος Μαραθώνα δεσμεύτηκε ότι ο παραπάνω ερανικός λογαριασμός  θα ελέγχεται και από ορκωτό λογιστή, όπως επίσης ότι θα υπάρξει επόμενη ενημέρωση για τα κριτήρια, τον τρόπο και χρόνο διάθεσης του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε.

 

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. ευχαριστεί τα Δ.Σ. των συλλόγων της,, τα μέλη των συλλόγων καθώς και τους μεμονωμένους παραγωγούς που συνέλαβαν στην πολύτιμη αυτή προσπάθεια, προκειμένου να ανακουφίσουμε όσο είναι δυνατόν τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες αυτές ώρες.

 

Για την διαφάνεια της διαδικασίας,  συνημμένα  θα βρείτε :

  • Το αρχείο εισφορών υπέρ των πυρόπληκτων
  • Τις 2 καταθέσεις συνολικού ύψους 11.220 ευρώ στον αριθμό λογαριασμού του Δήμου Μαραθώνα
  • Το έγγραφο επίσημης αποδοχής από τον Δήμο.

 

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Ο Γ.Γ. Παπακυριακού Γιάννης

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.