Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / ΔΕΔΔΗΕ: Νέο γραφείο για τα έργα ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία

ΔΕΔΔΗΕ: Νέο γραφείο για τα έργα ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία

Στην ίδρυση νέου γραφείου, με αρμοδιότητα τις υποθέσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη Δυτική Μακεδονία, προχωρά ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ.

Όπως ανακοινώθηκε, το νέο γραφείο βρίσκεται στην έδρα του ΔΕΔΔΗΕ στην Κοζάνη, επί της οδού Βερμίου 32, και άρχισε να λειτουργεί σήμερα, Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.

Η λειτουργία του νέου γραφείου αναμένεται να συμβάλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία σύνδεσης των έργων ΑΠΕ με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Η σύσταση του ν λόγω γραφείου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για την προώθηση εγκατάστασης σταθμών ΑΠΕ στις λιγνιτικές περιοχές (Δυτική Μακεδονία και Δήμος Μεγαλόπολης).

Για τις περιοχές αυτές θα συντάσσεται ειδικός κατάλογος προτεραιότητας των υποβαλλόμενων αιτήσεων, οι οποίες και θα αξιολογούνται παράλληλα με τις λοιπές αιτήσεις της ίδιας διοικητικής περιφέρειας του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.