Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Τηλεφωνικά και με e-mail η εξυπηρέτηση των μελών και των συλλόγων της ΠΟΣΠΗΕΦ

Τηλεφωνικά και με e-mail η εξυπηρέτηση των μελών και των συλλόγων της ΠΟΣΠΗΕΦ

Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες της Πολιτείας για την εφαρμογή μέτρων ανάσχεσης της νόσου COVID-19 και επιδεικνύοντας εμπράκτως αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ) αποφάσισε όπως το γραφείο της στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Εγνατίας 37, 2ος όροφος, συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς τη φυσική παρουσία της Γραμματείας από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, και μέχρι να εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Όλες οι υπηρεσίες επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και υποστήριξης των εκπροσώπων και των μελών των συλλόγων της Ομοσπονδίας εξακολουθούν να προσφέρονται κανονικά.

Η Γραμματεία του γραφείου εξυπηρετεί πλήρως, μέσω εκτροπής κλήσης, κάθε ενδιαφερόμενο που καλεί στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 2310.535.755, ενώ απαντά, διεκπεραιώνει αιτήματα και επιλύει απορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση grammateia@pospief.gr

Μόνον οι επισκέψεις φυσικών προσώπων δεν είναι προς το παρόν εφικτές στο γραφείο της Ομοσπονδίας, καθώς το ΔΣ της ΠΟΣΠΗΕΦ έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της υγείας των εργαζομένων, των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας και των εκπροσώπων τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.