Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / Δεν έχει ξαναγίνει. Πληρωμές από ΔΑΠΕΕΠ.

Δεν έχει ξαναγίνει. Πληρωμές από ΔΑΠΕΕΠ.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΔΑΠΕΕΠ.

Πριν από τρεις (3) ημέρες εξοφλήθηκε ο Σεπτέμβριος 2019.  Χθες ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε ο Οκτώβριος. Σήμερα ξεκινάει ο Νοέμβριος 2019.

Επειδή  δεν έχει  ολοκληρωθεί η καταχώρηση των τιμολογίων Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2019 στον ΔΑΠΕΕΠ,  υπάρχει περίπτωση κάποιοι να μην έχουν πληρωθεί ή να μην πληρωθούν, μέχρις ότου καταχωρηθούν τα τιμολόγια  τους.

Αυτοί που είναι με αυτοτιμολόγηση θα πληρωθούν αμέσως όλοι.

Για την ΠΟΣΠΗΕΦ

Ο Πρόεδρος                                                                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Παναγής                                                                                                    Πέτρος Τσικούρας

 


Οι  πληροφορίες που  συμπεριλαμβάνονται  στις «Ενημερώσεις για πληρωμές» διασταυρώνονται τουλάχιστον τρεις (3)  διαφορετικές  πηγές,  που έχουν αξιολογηθεί ως αξιόπιστες. Αυτό, βεβαίως, δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα πραγματοποιηθούν όπως προβλέπονται. Εξαιτίας  της  δυναμικότητας του σχετικού περιβάλλοντος, η αβεβαιότητα  αυξάνει  όταν το χρονικό διάστημα πρόβλεψης αυξάνεται  πέραν των δέκα (10) ημερών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.