Αρχική / ΓΕΝΙΚΑ / ΠΟΣΠΗΕΦ: Κατάρτιση εργαζομένων σε αυτοματισμούς γραφείου & οργάνωση επιχειρήσεων ΑΠΕ

ΠΟΣΠΗΕΦ: Κατάρτιση εργαζομένων σε αυτοματισμούς γραφείου & οργάνωση επιχειρήσεων ΑΠΕ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτοβολταϊκών Παραγωγών (ΠΟΣΠΗΕΦ), στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», έχει αναλάβει, ως δικαιούχος, την εκτέλεση της πράξης «Ολοκληρωμένη Δράση Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Εργαζομένων, Κατάρτισης και Πιστοποίησης στο Χειρισμό Εφαρμογών Αυτοματισμού Γραφείου και στην Οργάνωση Επιχειρήσεων ΑΠΕ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035152.

Μέσω της εκτέλεσης της ως άνω πράξης επιδιώκεται η συμμετοχή, στο σύνολο της χώρας, 1. 273 εργαζομένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διαφόρων κλάδων, σε δράσεις κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων επιλεγμένων ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης, οι οποίες εκτιμάται πως θα συμβάλουν θετικά στην επαγγελματική κινητικότητα και απασχόλησή τους, όπως και στην ενίσχυση των επαγγελματικών ικανοτήτων τους.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5 € μικτά).

Η εν λόγω πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ‐ ΕΚΤ) και
από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και να καταθέσετε την αίτησή σας ΕΔΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

To email σας δεν θα δημοσιευθεί.Υποχρεωτικά πεδία * *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.